Tarieven en terugbetaling

Tarief

1:1 Sessie Body-Mind Therapie

We nemen 1 uur de tijd om diep in het lichaam te zakken en te komen tot dat wat gezien wil worden.

€70

Kinesitherapie / Myofasciale Therapie / Dry-needling

We maken elke sessie 1 uur vrij om jouw klachten met grote zorg te behandelen.

€70

Relaxatietherapie

Voor een half uur oefenen in het tot rust komen betaal je €35 en voor een uur €70.

€35/€70

Somato-Psychopedagogie

Meer info hieromtrent volgt binnenkort.

€ / 

Betalingsmodaliteiten

Na elke sessie wordt meteen betaald, tenzij op voorhand anders besproken. Betalen kan gepast contant of via de Bancontact- / Payconiq-app op je smartphone (scannen via QR code).

Annulatie

Afspraken kan je annuleren of verzetten ten laatste 48 uur voor aanvang van jouw afspraak. Het is erg vervelend voor mij wanneer je op het laatste moment annuleert of niet komt opdagen, aangezien ik die tijd voor jou vrijgehouden heb. Daarom reken ik een vergoeding aan van € 30 wanneer je minder dan 48 uur op voorhand annuleert. Indien je helemaal niets laat weten, en gewoon niet komt opdagen, wordt het volledige bedrag van de afgesproken therapiesessie gevraagd. Uitzonderlijke situaties van ziekte of overmacht kunnen uiteraard besproken worden.

Terugbetaling mutualiteiten

Wanneer we werken op doktersvoorschrift kan je voor de sessies kinesitherapie en relaxatietherapie een terugbetaling van het ziekenfonds ontvangen aan de hand van het getuigschrift dat ik je dan bezorg. De terugbetaling wordt berekend aan de hand van de aard van de pathologie en mijn deconventionering als therapeut. Samen met vele andere kinesitherapeuten ga ik staan voor een gelijkstelling van terugbetaling tussen wel en niet geconventioneerde zorgverleners.